Aitoja luonnonmateriaaleja nyt sisustustarroina

Avery Dennison on kehittänyt aidosti luonnonmateriaaleja sisältävät ainutlaatuiset Avery Organoid -sisustustarrat. Näitä luonnolta tuntuvia ja tuoksuvia materiaaleja on ensi kertaa nähtävillä Spandex Finlandin messuosastolla Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa Messukeskuksessa. Messuosaston teemana on ympäristöystävällisyys. Osasto on toteutettu kokonaan PVC-vapailla materiaaleilla.

Organoid-materiaaleilla voi toteuttaa moniaistillisen sisustusratkaisun. Averyn uutuussarjassa on seitsemän erilaista luonnon inspiroimaa kuosia, joiden kaikkien pinta on tehty sataprosenttisesti aidoista luonnonmateriaaleista ja tuote on täysin PVC-vapaa. Seinään voi vaikka laittaa alppiniityltä tuoksuvan heinätarran ja lasipinnan somistaa ruusun terälehdillä. 

– Näitä materiaaleja kannattaa tulla katsomaan. Ne ovat jotakin aivan erilaista, vastaavaa ei ole ollut tarramaailmassa, sanoo Spandexin markkinointipäällikkö Hanna Jauhola. 

Avery Organoid -materiaalilla voi peittää lasin vaalealla ja läpikuultavalla lehtikuosilla, jossa kumipuun lehdistä on poistettu vihreä väri. Kuva: Avery Dennison.

Messuilla Spandex esittelee HP:n suurkuvatulostimia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja suurkuvatuotantoon, visuaaliseen viestintään sekä tilojen sisustamiseen. Jauholan mukaan messuilla tullaan tarjoamaan kävijöille yllätyksiäkin. 

Spandexin osasto on toteutettu kokonaan PVC-vapailla materiaaleilla. Kaikki tulosteet on tulostettu vesipohjaista teknologiaa hyödyntävillä ympäristöystävällisillä HP Latex -tulostimilla. Niiden laite-esittelyt ovat käynnissä non-stoppina molempina messupäivinä. Osastolla on paikalla HP:n laitteiden sekä 3M:n materiaalien asiantuntijoita. 

Messuilla on esillä kaikkeen suurkuvatuotantoon sopiva HP Latex R1000 Plus -tasotulostin sekä HP Latex 800W -suurkuvatulostin, jolla valkoisen värin käyttö on helppoa. Esillä ovat myös HP PageWide XL Pro 5200 -monitoimitulostin juliste- ja CAD/GIS-tuotantoon sekä Summa S One -tarraleikkurit.  

Paljon odotuksia messuilta 

Jauhola odottaa paljon messuilta, jotka tarjoavat pitkästä aikaa mahdollisuuden tavata ihmisiä ja päästä esittelemään laite- ja materiaaliuutuuksia. 

– Tavoitteenamme on saada omat asiakkaat liikkeelle monipuolisen markkinoinnin keinoin. Toinen tavoite on saada uusia asiakkaita erityisesti sisustamisen markkinoilta, Jauhola sanoo. 

Spandex Finland on graafisen alan laitteiden, materiaalien ja tarvikkeiden tukkukauppa, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Spandex toimii myös Baltian maissa, joissa ei tänä vuonna ole tiedossa vastaavia tapahtumia. Jauhola odottaakin kävijöitä myös Baltiasta. 

Tutustu tarkemmin Spandexin messutarjontaan näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!