Canonilta uutuuksia luvassa

Canonin Sara Milani esittelee 1,3 metriä pitkää kaksipuolista arkkia, joka on tehty uudella ImagePress V1000 -digipainokoneella. Kuva: Signprint/ Claes Nordström.

Suurkuvatulostamisen ja digitaalisen painamisen alueilla on luvassa mielenkiintoinen vuosi, kun Canon julkistaa useita odotettuja uutuuksia, jotka vastaavat graafisen toimialan tämän päivän haasteisiin. Monista näistä on luvassa esimakua Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa.

Canonin osasto sijaitsee aivan keskellä Sign, Print & Promotion -messujen aluetta. Yritys haluaa messuilla erityisesti tavata asiakkaitaan, kuulla heidän tarpeitaan ja esitellä tarjontaansa.

Canon on juuri lanseerannut uuden toonerilla toimivan digitaalisen arkkipainokoneen ImagePress V1000, joka on ensimmäinen laite Canonin uudessa laitesarjassa. Tilaa säästävä laite tarjoaa nopeaa ja automaattista kaksipuolista painamista 100 arkin minuuttinopeudella. Uutuus ei ole osastolla fyysisesti, mutta sen ominaisuuksia esitellään Canonin asiantuntijoiden toimesta. Ominaisuuksia ovat muun muassa säätötarvetta vähentävät sisäänrakennettu arkkien jäähdytysyksikkö sekä automatisoitu värinhallinta spektrofotometrillä. Etu- ja takareunan kohdistus ja värisävyjen säätö automaattisesti tulostuksen aikana varmistavat tarkan painojäljen ja tasaiset värit jokaisella sivulla.

Digitaalisen arkkipainamisen Canon imagePRESS -laitesarja uudistuu. Kevään laitesarjan uudistuksen avaa imagePRESS V1000.

Canon kertoo osastollaan myös mustesuihkupainamisen (mm. Varioprint iX) ja suurkuvatulostamisen (Colorado ja Arizona) kasvavista mahdollisuuksista. Lisäksi yritys nostaa valokeilaan kuuman ja tärkeän aiheen: tuotannon automatisoinnin. Canon Colorado 1650 -suurkuvatulostin on esillä jälleemyyjä Sesoman osastolla Canonin osaston naapurissa.

Canonin asiantuntijat esittelevät uutuuksia osastolla 6n88.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!