Canonin työjuhta esillä messuilla

Canonin UVgel-tekniikkaa käyttävä Colorado on hyviä arvosteluja kenttätesteissä saanut suurkuvatulostuksen työjuhta. Se on ollut Suomessakin suosittu laite, ja nyt se tulee olemaan esillä Sesoman osastolla Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa Helsingin Messukeskuksessa. Sesoma esittelee myös mm. uusia PVC-vapaita tulostusmateriaaleja, joita voi tulostaa Coloradolla. 

Sesoma sai Colorado-rullatulostimet valikoimaansa vuonna 2020. Niistä on tullut valikoimaa täydentävä tärkeä tuote suurkuvan laitteita ja materiaaleja tarjoavalle Sesomalle. Keypoint Intelligence -tutkimuslaitos on testannut Colorado 1650 -tulostinta ja se saavutti erinomaisen tuloksen kuvan laadussa, käytettävyydessä ja tulostamisen nopeudessa. 

– Coloradoa myytiin viime vuonna Suomessa hyvä määrä, melkein 20. Me olemme suurin jälleenmyyjä ja haemme messuilta lisää asiakkaita tälle monipuoliselle laitteelle, sanoo Sesoman toimitusjohtaja Sami Lempinen. 

Messuilla on esillä järein Colorado-malli, 1650. Coloradon valtteja ovat Lempisen mukaan mm. erinomainen tulostusjälki, pieni värinkulutus, laaja materiaalivalikoima, tulostusnopeus, kahden rullan käyttömahdollisuus ja turvalliset UV-värit. Tuloste on heti valmis ja sen naarmutuksen kesto erinomainen. 

– Coloradolla voidaan tehdä kaikki samat työt, mitä liuotin- tai lateksitulostimella, myös yliteippauskalvot. Lisäksi myös halvimmat pinnoittamattomat paperilaadut soveltuvat tulostettaviksi, Lempinen sanoo. 

Sesoman messuosastolla on esillä myös uusia PVC-vapaita tulostusmateriaaleja sisustamiseen ja bannereihin. Ne kiinnostavat asiakkaita, mutta myynti on toistaiseksi melko pientä. Messuilla asiakkaat voivat tutustua paremmin materiaaleihin ja nähdä miten ne toimivat laitteissa. 

Coloradon tekniikka ei ole viime aikoina muuttunut, mutta uutta on laitteeseen nyt tarjottava laaja Canonin huolto-ohjelma ProCare. Se varmistaa tuotannon sujuvuuden ja on ollut Euroopassa hyvin suosittu. 

Sesoman laitevalikoimaa täydentää messuilla Summa F1612 -tasoleikkuri jatkopöydällä varustettuna. Esillä on myös Mutoh Xpertjet 1641SR Pro eco-solvent -tulostin. 

Telineissä paljon uutuuksia 

Sesoma edustaa laadukkaan valmistajan Expolincin telineratkaisuja, ja niitä on laajasti esillä messuilla. Expolincin uusimmista display system -ratkaisuista on nähtävillä mm. Fabric Stand, pieni kangasseinä, johon on integroitu uusi näyttöteline, Monitor Stand sekä LED-valokaappi Light Frame. Myös uusi entistä ohuempi LED-valokaappi on mahdollisesti saamassa ensiesiintymisensä näillä messuilla. Messujen Print Park -alueelta löytyy Expolinc Fabric System yhdeksän metrin levyisenä ratkaisuna.

Messuilla on esillä Expolincin uusia telineratkaisuja. Kuvassa Sesoman telineratkaisuista vastaava Juha Niemelä. Kuva: Print&Media

Lue lisää Sesoman näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!