”Fiilis on todella hyvä”

Finnseriä luotsaava Janne Linnermo pitää paikallisia messuja hyvin tärkeinä koko alalle.

Jo vuonna 1974 perustettu perheyritys Finnseri odottaa Sign, Print & Promotion -messuja paljon. Yrityksen toimitusjohtaja Janne Linnermon mukaan juuri nyt on tärkeää päästä face to face -tapaamisiin asiakkaiden ja koko painoalan verkoston kanssa.

Finnseri on pitkään tuonut maahan silkki- ja tampopainoteollisuuden koneita, painovärejä ja tarvikkeita. Yritys jälleenmyy kuitenkin myös digitaalista tulostustekniikkaa.

– Epsonin monipuolinen DTG/DTF-tulostin SC-F2100 on meidän ajankohtaisin tuotteemme tällä hetkellä. Samalla tulostimella saa helposti tehtyä korkealaatuiset siirtokuvat ja suoratulostukset kaikille tekstiileille. F2100 sopii erityisen hyvin “print on demand” tyyppiseen tuotantoon, jossa esimerkiksi nettikaupan myynti katsotaan aamulla ja suoraan paidalle tulostettavia tai siirtokuvana tehtäviä töitä on kutakin yhdestä muutamiin kymmeniin.
– Lisäksi siirtokuva- eli DTF-tulostukseen liittyen meillä on tarjolla laadukkaat kalvot ja liimajauheet myös muiden tulostinvalmistajien laitteisiin. Lisäksi esittelemme sublimaatiotulostimia Epsonilta, esikäsitelylaitteita DTG:lle ja prässejä.

Epsonin DTG/DTF-tulostin SC-F2100 on Finnserin ajankohtaisin tuote. Sillä saa helposti tehtyä sekä siirtokuvat että suoratulostukset kaikille tekstiileille.

Millainen fiilis ylipäätään on pitkästä aikaa lähteä messuille?

– Juuri nyt on tärkeää päästä face to face tapaamisiin asiakkaiden ja koko paino-alan verkoston kanssa. Siihen paikalliset messut antavat parhaan mahdollisuuden, Linnermo kertoo ja jatkaa:

– Erityisesti painotoiminnan alalla tapahtumien avautumista on odotettu pitkään, joten fiilis on nyt todella hyvä. Tervetuloa kaikille niin tänne SIPP-messuille Helsinkiin kuin myös Fespan messuille Berliinin touko-kesäkuun vaihteessa. Tavataan messuilla!

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!