Laadukasta leikkuuta

Osastolla nähdään livedemoja nopealla Zünd S3 L-1600 cutter -leikkuripöydällä, joka soveltuu hyvin rullamateriaalien ja pienten arkkien viimeistelyyn.

Zünd Skandinavien lähtee messuilla intoa puhkuen. Esillä on sveitsiläistä laatua leikkuripöydissä sekä useita leikkureilla saatavia lopputuotteita. Yritykselle on myös tärkeää vihdoin tavata kasvokkain asiakkaita, kumppaneita ja uusiakin tuttavuuksia Suomessa.

Zündin osastolla nähdään sekä leikku­ripöytä että useita lopputuotteita, joita saadaan aikaan Zündin laitteilla. Zünd esittelee leikkuriensa uusia ominaisuuk­sia, kuten Automatic Router bit Changer, Eye in the Sky -kamerajärjestelmä ja Prepare-it -työnkulkuohjelmisto.

Osas­tolla nähdään livedemoja nopealla Zünd S3 L-1600 cutter -leikkuripöydällä, joka soveltuu hyvin rullamateriaalien ja pien­ten arkkien viimeistelyyn. Pääviestinä Zündilla on tuotannon tehostaminen.

– Messut ovat meille mainio tilaisuus tavata kasvokkain asiakkaita, kumppa­neita ja uusia tuttavuuksia. Toivomme että ala tukee paikallisia messuja, me ainakin tuemme, kertoo Zündin tanska­lainen Martin Roed Nielsen.

– Meillä on tällä hetkellä myös rekrytointi päällä Suomessa, jotta löytäisimme paikallisen myyntiedustajan. Meille voi tulla osastolle juttelemaan paikasta, vinkkaa Nielsen.

Zünd Skandinavien ja Martin Roed Nielsen odottavat asiakkaiden ja kumppanien kohtaamista Helsingissä.

Lue lisää Zündin näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!