Lähes 3000 kävijää koronasta huolimatta

Sign, Print & Pack -messut saatiin onnellisesti päätökseen eilen. Messukeskus joutui sulkemaan kaikki tapahtumat eilen 12.3. klo 16, joten esimerkiksi Sign, Print & Pack -messuista jäi ainoastaan viimeinen tunti pitämättä.

Sulkeminen johtui syystä, että Koronavirustilanteen muututtua sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3. ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet ja tapahtumat Suomessa. Gastro-messut olisivat normaalisti olleet vielä tänään auki, mutta tapahtuma jouduttiin sulkemaan siis päivää aikaisemmin.

Sign, Print & Pack-, PacTec-, FoodTec- ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuuden kävijämäärä oli keskiviikkona 1633 kävijää ja torstaina 1132 kävijää, yhteensä 2765 kävijää. Näissä luvuissa ei ole mukana Gastroon rekisteröityneitä kävijöitä, joilla oli kuitenkin vapaa pääsy myös Sign, Print & Pack -messuille. Gastron kokonaiskävijämäärä kahden päivän aikana oli 6250 kävijää.

Konica Minoltan Marja Valkjärvi ja Nekapainon Tero Pinomäki kilistelemässä kuvan keskellä. Nekapaino investoi Suomen ensimmäisenä AccurioPress C12000 -digipainokoneeseen.

Kauppaa tuli

Sign, Print & Pack -messuilla nähtiin paljon uutuuksia ja tehtiin myös kauppaa. Konica Minoltan osastolla kilisteltiin kuohuvaa, kun tamperelainen Nekapaino osti Suomen ensimmäisen AccurioPress C12000 -digipainokoneen. Canonin uusi jälleenmyyjä Sesoma kauppasi viimeisenä messupäivänä Colorado 1650 -suurkuvatulostimen Rovaniemelle Mainostaso Oy:lle. Ricohin suurkuvatulostimista tehtiin myös ensimmäiset kaupat Suomessa. Ensimmäisen Ricohin latekstitulostimen hankki Docukselta vantaalainen Pro Resolutions. Ricohin jälleenmyyjä Docus Oy myi messuilla myös järeän Ricoh Pro T7210 UV -tasotulostimen ulvilalaiselle Plusprintille. Plusprint ilmoitti messuilla myös investoineen Zünd 3200 XL -tasoleikkuriin. Lisäksi Zünd myi RTH-Kaiverrus Oy:lle osastollaan olleen Zünd G3 L-2500 -tasoleikkurin.

Ulvilalainen Plusprint teki messuilla isoja investointeja.

Lisää messu-uutisia voit lukea Print&Median verkkosivuilta ensi viikolla sekä seuraavasta lehdestä kattavan raportin muodossa. Messutunnelmia kuvien muodossa kannattaa katsoa Sign, Print & Packin Facebook-sivuilta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!