Lexplast nostaa esiin tulostamisen kustannukset

Lexplast edustaa Suomessa nyt mm. suuren volyymin Agfa Jeti Tauro- tulostimia. Kuva: Agfa.

Agfan suurkuvatulostimet eivät ole vielä saavuttaneet suurta markkinaosuutta Suomessa, mutta nyt Lexplast haluaa vauhdittaa niiden myyntiä kustannustehokkaina ratkaisuina. Lexplastin mukaan Agfa tarjoaa hyvän tulostuslaadun lisäksi myös markkinoiden pienimpiä tulostuskustannuksia. Agfan ratkaisuja on esillä Sign, Print & Promotion -messuilla 18.–19. toukokuuta Helsingin Messukeskuksessa. 

Lexplast kertoo olevansa Virossa tunnettu ammattitaitoisesta huollosta ja hyvästä palvelusta. 

– Suomessa olemme tuntemattomia, ja meidän on aluksi todistettava itsemme. Käytimme koko Covid-ajan yrityksemme rakentamiseen voidaksemme tuoda koko 28 vuoden kokemuksemme Suomeen, sanoo Lexplastin toimitusjohtaja Ailar Arna

Yritys markkinoi nyt Agfan UV-LED-tulostimia kustannustehokkaina ratkaisuina. Agfa Jeti Tauro on Arnan mukaan isoin tulevaisuuden “hittitoivo” Suomen markkinalle, koska sillä on hyvän tulostuslaadun ja todella pienen värinkulutuksen lisäksi markkinan paras tulostuksen hinta. Lexplastista tuli Agfan suurkuvatulostimien edustaja Suomessa ja Virossa vuonna 2021. 

Agfan inkjet-tuotteiden Pohjoismaiden myyntipäällikkö Nils-Arne Sletten (vas.) ja Lexplastin toimitusjohtaja Ailar Arna yhdessä Amsterdamin Fespa-messuilla lokakuussa 2021. Lexplastista tuli Agfa-suurkuvatulostimien jälleenmyyjä viime vuonna.

Lexplast on näyttävästi mukana Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa. Yritys keskittyy messuilla lähinnä maineen rakentamiseen ja uusien kontaktien saamiseen. Järeä Jeti Tauro on liian suuri näytettäväksi näyttelyssä, mutta esillä on pienempiä laitteita. 

– Osastollamme keskitymme Agfa-tulostimiin, Kongsberg-leikkureihin ja Metamark- painomateriaaleihin. Esillä on koneista Agfa Anapurna -suurkuvatulostin ja Kongsbergin nopein C-sarjan leikkuri. Kongsbergin uudet automaatioratkaisut ovat hyvin tärkeitä esiteltäviä asioita, Arna sanoo. 

Laitteiden lisäksi Lexplast esittelee Metamarkin painotarvikkeita, värejä, liimoja ja tulostuskalvoja. Metamark on brittiläinen painomateriaalien valmistaja. 

Messut ovat Arnan mukaan yritykselle tämän vuoden tärkein tapahtuma sekä suomalaisten että virolaisten asiakkaiden suhteen. Uusia kontakteja toivotaan juuri messuilta. Alkuvuosi on sujunut hyvin, ja tästä vuodesta Arna odottaa uutta myyntiennätystä.

Tutustu tarkemmin Lexplastin messutarjontaan näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!