Mimakin uusi arkittava tulostin säästää aikaa

Mimakin uusi arkittava tulostin JV330-160 on esillä Signcomin osastolla messuilla. Kuva: Mimaki.

Signcom esittelee messuilla Suomessa ensi kertaa Mimakin uuden JV330-160 rullatulostimen, jossa on ainutlaatuinen integroitu XY-leikkuri. Sillä voi leikata tulostamisen yhteydessä puhtaaksi mm. julisteet, jolloin yksi työvaihe jää pois. Signcomin osastolla on laaja ja kattava laitearsenaali suurkuvatulostamiseen.  

Tarrojen automaattinen muotoonleikkaus on ominaisuutena monessa rullatulostimessa, mutta puhtaaksileikkaus on niissäkin pitänyt tehdä erillisellä leikkurilla. Monet tekevät tämän leikkuutyön edelleen käsin.  

– Tämän uuden tulostimen XY-leikkaus on jotakin uutta, jota en ole vielä nähnyt. Laite on herättänyt paljon kiinnostusta ja esim. Ruotsin Sign & Print Scandinavia -messuilla pari viikkoa sitten sitä myytiin useita kappaleita. Toimitukset alkavat kesäkuussa, sanoo Signcomin toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela.  

Vuorenhela hehkuttaa muutenkin uutta JV330-160 tulostinta. Sen on hänen mukaansa nopea ja tarkka kone, jossa on kolme rullatelinettä. Ne säästävät tilaa ja mahdollistavat nopean materiaalin vaihdon.  

Sign, Print & Promotion -messuille Signcom tuo laajan valikoiman Mimakin tulostimia. Esillä on mm. 2,5 metrin levyinen tasotulostin JFX200-2513 EX sekä Mimakin uusin esinetulostin UJF-6042 MkII e. Myös Brotherin nopea paitatulostin GTXpro on esillä osastolla.  

Pongsin materiaaleilla voi tehdä vaikka jättihattuja tapahtumaan. Kuva: Pongs. 

Signcom esittelee myös laajaa materiaalivalikoimaa, jossa on mukana entistä enemmän PVC-vapaita materiaaleja.   

– PVC-vapaiden hintaero PVC-materiaaleihin on tasoittunut, kun PVC on kallistunut huomattavasti. Tuntuu siltä, että ekologiset vaihtoehdot lyövät nyt läpi, Vuorenhela sanoo.  

PVC-tulostusmateriaaleista suurin osa on tehty Kiinassa, ja niiden saatavuus on heikentynyt. Signcom on saanut etua siitä, että vain muutamia sen edustamista tuotteista tehdään Kiinassa. Pääosa on tehty Euroopassa.  

Signcom laajentaa nyt materiaalivalikoimaansa tunnetun saksalaisen kangasvalmistaja Pongsin tuotteilla ja Descor-tuotemerkillä.  

– Pongs valmistaa erittäin laajan valikoiman erilaisia kankaita suurkuvatulostukseen, mutta myös sisustukseen ja akustiikkakäyttöön. Varastoon olemme ottaneet lähinnä tulostettavia tuotteita, joista löytyvät sekä sublimaatiokankaat että pinnoitetut kankaat lateksi- ja UV-tulostukseen, Vuorenhela kertoo.  

Pongsin materiaaleja on nyt ensi kertaa esillä messuosastolla. Niitä esitellään myös Fespa-messuilla Berliinissä.  

Tutustu tarkemmin Signcomin messutarjontaan näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!