Antalis Oy

Antalis Oy kuuluu Antalis-konserniin*, (joka on osa Kokusai Pulp & Paper –konsernia(**.

Yrityksen toimipiste sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Antalis Oy palvelee graafista viestintää toteuttavia ja suunnittelevia sekä pakkausratkaisuja tarvitsevia yrityksiä ja yhteisöjä Suomessa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat paperituotteet sekä suurkuva- ja pakkausratkaisut (***, joten toimit melkein millä alalla tahansa – Antalikselta löytyy toimintasi pyörittämiseen tarvittavia ratkaisuja. 

Tule osastollemme 6n80 tutustumaan Antaliksen tarjontaan ja osallistu arvontaan! Esillä on mm.

VISUAL COM

SUURKUVALAITTEITA
-CWT-tasolaminaattori
-Epson-suurkuvatulostin
-Graphtec-leikkuri
-Obelisk-kuumalankaleikkuri
-Flexa Easy Lite -laminaattori

SUURKUVAMATERIAALEJA
-Arlon
-Coala Interior Film
-Contra Vision

OHJELMISTOJA
-Caldera
-Epson Edge Print
-Onyx

PAPERIT

-Antalis Creative Power Awards -painotyökilpailu 
-Inspiroivia materiaalinäytteitä papereista ja kartongeista

PAKKAAMINEN

-Inspiroivia kartongeistamme tehtyjä pakkauksia.

Teollinen pakkaaminen on edustettuna viereisellä PacTec-osastolla nro 6n70 – käy tutustumassa mielenkiintoisiin pakkausratkaisuihin myös siellä!

Antaliksen toimipiste sijaitsee Vantaalla.

*) Antalis on johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tuotteiden ja palvelujen B2B-jakelija Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sen lisäksi se on toiseksi suurin visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija. Antalis, jonka pääkonttori sijaitsee Ranskassa Pariisin alueella, toimii 30 maassa palvellen yli 100 000 asiakasta 3 800 työntekijän voimin ja edistyksellisten verkkokaupparatkaisujen avulla. 93 ekologiseen vastuullisuuteen keskittyvää jakelukeskustamme tarjoavat maailmanluokan palveluita.

**) Antalis on osa Kokusai Pulp & Paper -konsernia, joka on johtava paperien, pakkausten ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Kokusai Pulp & Paper -konsernin pääkonttori sijaitsee Japanissa ja se on listattu Tokion pörssissä (ISIN JP3293350009). Sen liikevaihto vuonna 2021 oli n. 4,2 mrd euroa.

***)  Paperituotteemme kattavat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, designpaperit, kartongit, digi- ja tulostuspaperit ja kirjekuoret. Erikoispaperiratkaisut voivat olla itsejäljentäviä tai synteettisiä papereita, tarroja, valmiiksi stanssattuja tulostuspohjia tms.

Suurkuvia tarvitaan kaikkialla ja niiden käyttökohteita löytyy kaikkialta – messut ja näyttelyt, myymälämainonta, ikkunateippaukset, lattiatarrat, kalusteiden päällystys, kyltit, bussit, valomainokset jne. Suurkuvamateriaalien valikoimastamme löytyvät tarrat, laminaatit, vinyylit, kalvot, tapetit, bannerit, tekstiilit, paperit, levyt ym. Näitä materiaaleja hyödyntävässä suurkuvalaitteidemme valikoima kattaa puolestaan tulostimet, leikkurit, laminaattorit, sublimaatioprässit, laserleikkurit ja kaiverruslaitteet ym. Näyttelyjärjestelmämme avulla hoidat pienet ja suuretkin tilaisuudet joustavasti.

Pakkausvalikoimamme kattaa pakkausratkaisujen lisäksi myös hygienia- ja kattaustarpeet. Pakkausmateriaaleihimme kuuluvat mm. paperit ja kartongit, pussit ja kassit, postituspakkaukset, laatikot ja lavat, täytteet ja pehmusteet, teipit ja liimat, kiristekalvot ja muovit, vanteet, korroosionsuojatuotteet sekä thermopakkaustuotteet. Pakkauslaitteisiin puolestaan kuuluvat ilmatyynykoneet, paperipohjaiset pakkausratkaisut, laatikonsulkijat, lavankäärintäkoneet, muovivannekoneet, akkuvannehtijat ym. Kattamiseen meiltä löytyy mm. personoitavia painettuja kartonkimukeja ja hygieniatarpeisiin mm. vessapapereita ja käsipyyhkeitä sekä niiden annostelijoita.

Osasto

6n80, CMYK Élysees

Tuotemerkit

SUURKUVA
Arlon, Caldera, Coala, Contra Vision, CWT, Epson, Flexa, Graphtec, Obelisk, Onyx, Vaimee, Vanguard, Yupo

PAPERIT
Colorit, Conqueror, Curious Collection, Edixion, GalerieArt, Image, Invercote, Keaykolour, MetsäBoard, Nautilus, Novatech, Olin, Pioneer, Pop’Set, Postac, PrintSpeed, Reacto, Rives, Scandia 2000, Serimatt, Sticotac, Terreus, UPM Raflatac, Xerox

PAKKAAMINEN
e-Green, ENOergo, HSM ProfiPack, Katrin, Master’in, Mini Pak’r, Orgapack, ProPac, Pro Pak’r, Ranpak, Siat, Smipack, Vipac

Tuotealueet

Paperit, kartongit ja kirjekuoret; suurkuvamateriaalit, -koneet ja –ratkaisut; sisustusmateriaalit ja näyttelytelineet; pakkaustarvikkeet, -koneet ja –ratkaisut.

Linkit

Yhteyshenkilöt


SUURKUVA
Christer Carlsson
+358 40 520 1781
[email protected]

PAPERIT
Esa Silvennoinen
+358 40 520 1781
[email protected]

PAKKAAMINEN
Risto Janhunen
+358 40 649 2610
[email protected]