Grano

GRANO on suomalainen monitoimialayhtiö.

Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Olemme asiakkaidemme arjen auttaja ja muutoksen mahdollistaja.

Suosimme Granon 360°-vastuullisuustyön mukaisesti ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tarjoamme asiakkaillemme vastuullisempia ratkaisuja. Asiakkaillamme on mahdollisuus tilata tuotteensa täysin hiilineutraaleina. Meillä on Avainlippu- ja Joutsenmerkki-, FSC- sekä PEFC-sertifikaatit. Lisäksi Grano on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioitu. Varmistamme, että materiaalitoimittajamme ja kumppanimme toimivat vastuullisesti ja että kaikki täyttävät samat tiukat ympäristökriteerit ja sertifikaatit.

Grano on mukana Taimiteko.fi –kampanjassa! Taimiteon tavoitteena on istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä ja näin kompensoida hiilidioksidipäästöjä.

Sign, Print & Promotion -messuilla esittelemme mm. ympäristövastuullisesti tuotettuja

  • Myymälämarkkinointimateriaaleja (reboard ja pahvituotteet)
  • Pakkauspainotuotteita (ikkunalliset pakkaukset/ biohajoava kalvo, paperipussit snack-tuotteissa sekä juomapullojen etiketit)

Tervetuloa osastollemme 6m91 (Experiment Street), kuulemaan Granon ekologisista myymälämarkkinointi- ja pakkauspainotuotteista!

Näin tilaat Granolta hiilineutraalin tuotteen / palvelun.

Osasto

6m91, Experiment Street

Palvelut

Markkinoinnin tuotantopalvelut
Käännöspalvelut
Digitaaliset järjestelmät ja palvelut
Paino- ja tulostuspalvelut
Suoramarkkinointi
Pakkauspainopalvelut
Suurkuvapalvelut
CAD-tulostuspalvelut
Markkinointilogistiikka
Ulkoistaminen

Linkit

Yhteyshenkilöt

Katja Raemaa
Myyntijohtaja, Vähittäis- ja tukkukauppa
Grano Oy
+358 50 362 5862
[email protected]

Pia Heinsola
Myyntijohtaja, Pakkaukset
Grano Oy
+358 40 487 7749
[email protected]