Print Park – täynnä ideoita

Pääroolissa messujen Print Park -alueella on painotuotenäyttely, jonka on koonnut tanskalainen Danish Connection Janne Høgshøj.

Messujen Print Park -alue kätkee sisäänsä upeita painotuotteita, ekologisesti painettuja vaatteita ja sisällöntuotantoa.

Pääroolissa messujen Print Park -alueella on painotuotenäyttely. Tanskalainen Danish Connection ja sen graafinen suunnittelija ja alan opettaja Janne Høgshøj rakastaa paperia yli kaiken. Hän tuo Print Parkiin näytille maailmalta kerättyjä painotuotteita sekä erilaisia paperilaatuja paperin suunnittelijoilta: taidepainopapereita, ekologisia papereita, monivärisiä papereita sekä kohokuvioituja papereita. Høgshøjn mukaan printti on käyttöliittymänä ainutlaatuinen eikä sitä voi verrata mihinkään muuhun.

– Se on jotain, jota voi tunnustella. Lisäksi se välittää viestin – visuaalisen ja tekstuaalisen sanoman, Høgshøj kertoo.

Entä oletko koskaan pidellyt käsissäsi kokonaisvaltaisesti vastuullisesti valmistettuja painettuja vaatteita? Jos et, niin Print Parkissa pääset sen tekemään. Natua on kahden kaveruksen (Ilari ja Miitre) pyörittämä paitapaino, joka ei myy mitään muuta kuin vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettuja, vahvasti sertifioituja painettuja vaatteita. Yritys on messuilla osa Print Park -aluetta kertoen vastuullisesta vaatevalmistuksesta mielellään kävijöille.

Lisäksi Print Park on tapahtuman järjestäjän eli Print&Media Publishing Oy:n toimipiste messuilla. Print&Media tekee messuilta aktiivisesti sisältöä ja saatat nähdä toimituksen pakertamassa läppäreidensä kanssa Print Parkissa. Yhteistyössä tanskalaisen INIKISH.tv:n kanssa Print&Media tekee messuilta myös videoita. Esillä on tietenkin myös Print&Media-lehden numeroita sekä muita yrityksen palveluita, kuten Rekrykanava.

– Tervetuloa juttelemaan ja tutustumaan meihin ja tuotteisiimme. Otamme mielellään vastaan myös juttuvinkkejä tuleviin lehtiimme. Pressiparkissa esittelemme lisäksi uudehkoa Print&Media Rekrykanava -palveluamme, josta löytyy messujenkin ajan avoimia työpaikkoja, kertoo Print&Median markkinointipäällikkö Piia Harjula.

Lue lisää näytteilleasettajasivuilta
Danish Connection
Natua
Print&Media

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!