Sign, Print & Promotion ensi vuoden keväällä

Kaksi kertaa aikaisemmin Suomessa järjestetty Sign, Print & Pack -messutapahtuma muuttaa nimensä muotoon Sign, Print & Promotion. Graafisen ja visuaalisen viestinnän tapahtuma Sign, Print & Promotion järjestetään Helsingissä vajaan 14 kuukauden päästä 16.–17.3.2022.

Nimen muutoksella tapahtuma kutsuu sekä kävijöitä että näytteilleasettajia entistä laajemmalta visuaalisen viestinnän sektorilta.

– Promootio on monipuolinen termi. Se on tuotteiden, informaation tai brändin esiin tuomista, niin sanottua näkyvyysliiketoimintaa. Nosteessa olevat myymälämarkkinointi ja kauppakeskusten sisällä olevat shop-in-shop-myyntipisteet ja esimerkiksi digitaaliset näytöt kuuluvat vahvasti promootion alle. Toisaalta promootiotuotteisiin lasketaan myös erilaiset liikelahjatuotteet, logopainatukset ja vaatepainatus, kuten työvaatteet. Myös toimitiloihin tehtävät, brändiä vahvistavat seinä-, ikkuna ja lattiatulosteet voidaan nähdä promootiona, kertoo messujen järjestämisestä vastaava Print&Media Publishing Oy:n Jarkko Hakola.

Sign, Print & Promotion on näyteikkuna visuaalisen ja graafisen viestinnän mahdollisuuksiin. Messukävijöiden osalta pääkohderyhmiä ovat paino- ja pakkausyritykset, tuotanto- ja mainostoimistot, sisustuksen ammattilaiset, graafiset suunnittelijat, tapahtuma-alan yritykset ja markkinointipäättäjät.

– Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita fyysisen markkinoinnin uutuuksista, niin teknologiasta, materiaaleista kuin lopputuotteista, ovat messujen kohderyhmää, sanoo Hakola ja jatkaa:

– Uskomme, että tapahtuman ajankohta keväällä 2022 on täydellinen. Todennäköisesti olemme selättäneet koronapandemian siihen mennessä. Ihmisillä on jo kova kaipuu aitoihin kohtaamisiin ja alan yrityksillä on patoutunut tarve näyttää tuotteitaan fyysisesti. Tähän kaipuuseen ja tarpeeseen Sign, Print & Promotion tulee vastaamaan.

Tapahtuman osastomyynti aloitetaan virallisesti maaliskuussa 2021 noin vuosi ennen tapahtumaa, mutta jo nyt kiinnostus on ollut suurta ja alustavia osastovarauksia on tehty. Myös tapahtuman verkkosivut avautuvat keväällä 2021.

Sign, Print & Promotion järjestetään Helsingissä 16.–17.3.2022. Tapahtuman järjestäminen on siirtynyt kokonaisuudessaan Suomeen. Järjestäjänä toimii Print&Media.

Edellisten messujen tunnelmia keväältä 2020 voit katsoa alla olevalta videolta:

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!