Sign, Print & Promotion -messut siirtyvät toukokuulle

Sign, Print & Promotion -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Gastro Helsinki -messut ja PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messukokonaisuus on päätetty siirtää kahdella kuukaudella eteenpäin. Tapahtumat järjestetään 18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022.

Sign, Print & Promotion -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Gastro Helsinki -messut ja PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messukokonaisuus on päätetty siirtää kahdella kuukaudella eteenpäin. Tapahtumat järjestetään 18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022. Alkuperäisesti edellä mainitut tapahtumat oli tarkoitus järjestää 16.-17.3.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Nykyisten rajoitusten sekä haastavan koronatilanteen vuoksi ammattitapahtumien järjestäminen maaliskuussa olisi ollut liian haastavaa. Sen vuoksi Sign, Print & Promotion -messujen järjestäjä Print&Media Publishing Oy ja  Messukeskus päättivät yhdessä siirtää tapahtumakokonaisuuden toukokuulle.

– Olen todella tyytyväinen, että Sign, Print & Promotion -messuille löytyi sopiva ajankohta toukokuulta. Se on myös erittäin hyvä, että jo aiemmin hyväksi koettu tapahtumakokonaisuus säilyy samanlaisena, kertoo Sign, Print & Promotion -messuja luotsaava Jarkko Hakola.

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville.

– Haluamme yhdessä Messukeskuksen kanssa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen, Hakola sanoo.

Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström on samoilla linjoilla.

– Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille. Pitkän tauon jälkeen haluamme järjestää kohtaamispaikan, jossa voi tutustua alan kehitykseen, uusiin tuotteisiin ja tietoon. Uskomme, että toukokuussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin, ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat, kertoo Messukeskuksen Marcus Bergström.

Maaliskuun tapahtumiin tehdyt rekisteröitymiset pysyvät voimassa toukokuun tapahtumaan. Samalla rekisteröitymisellä pääsee osallistumaan kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!