“Uskomme, että tapahtumasta tulee erittäin hyvä!”

Sign, Print & Promotion järjestetään Helsingissä 16.–17.3.2022.

Vajaan vuoden päästä 16.–17.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävien Sign, Print & Promotion -messujen varaustilanne on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Paikkansa messuille ovat jo maaliskuun aikana varmistaneet muun muassa: Seri-Deco, Vink, Adara Pakkaus ja Quadient Finland.

– Kiinnostus vuoden päästä oleville messuille on ollut kiivasta. Sign, Print & Promotion nähdään tällä hetkellä hyvin tärkeänä tapahtumana ja tulevana valopilkkuna tämän pitkän ja edelleen vaikuttavan poikkeusajan jälkeen. Yrityksillä ja heidän asiakkaillaan on iso patoutunut tarve päästä aidosti kohtaamaan toisiaan ja tekemään tietysti kauppaa, kertoo messujen järjestämisestä vastaavan Print&Media Publishing Oy:n Jarkko Hakola.

– Vaikka osastomyynti on vasta juuri aloitettu, on alustavia varauksia edellisten messujen pohjalta ja uusien varausten myötä jo nyt yli 1000 neliömetrin edestä, Hakola jatkaa.

Seri-Deco mukana ensimmäistä kertaa

Tuusulalainen visuaalisen viestinnän tuotantoratkaisujen tukkuri Seri-Deco on yksi osastonsa jo varanneista yrityksistä. Yhtiö ei ole ollut aiemmilla Sipp-messuilla mukana, mutta halusi nyt vahvistaa varauksensa ensimmäisten joukossa. Yhtiön toimitusjohtaja Jussi Heinämäen mukaan messujen ajankohta ja tarve kohtaavat toisensa hyvin.

– Pandemian vuoksi olemme vältelleet kontakteja ja työskennelleet pääasiassa digitaalisien työkalujen avulla yli vuoden ajan. Vaikka työ sujuu kohtuullisesti näinkin, jotain puuttuu, ja kaipuu tavallisempaan kanssakäymiseen on suurta. Uskomme, että ihmiset ovat korona-ajan jälkeen erityisen kiinnostuneita tapaamaan toisiaan messuilla ja muissa tapahtumissa, kertoo Seri-Decon Jussi Heinämäki ja jatkaa syitä messuille osallistumisesta:

– Meillä on tietenkin paljon mielenkiintoisia uutuuksia, joita haluamme asiakkaillemme esitellä. Ja Sign, Print & Promotion -messuthan ovat kerta kerralta kehittyneet paremmiksi ja osallistujamäärä kasvanut. Uskomme siis, että tapahtumasta tulee vuonna 2022 erittäin hyvä!

Jussi Heinämäki on Seri-Decon toimitusjohtaja.

Samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa 16.–17.3.2022 Sign, Print & Promotion -messujen kanssa järjestetään myös Pactec-, FoodTec- ja PlastExpo-messut sekä isot Gastro-messut.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!