Verkkopainokauppa saapuu Suomeen

Kuvassa Print24:n tiimi Tukholman Sign&Print-messuilla huhtikuussa. Vasemmalta lukien Ali Jason Bazooband, John Nenzell, Céline Colin ja Toivo Persson-Travesset.

Print24 on Unitedprint.com SE:n tuotemerkki, maailmanlaajuisesti aktiivinen e-commerce-yritys paino- ja mediasektorilla. Yritys on yksi Euroopan johtavista online-painoyrityksistä toimittaen painotuotteita asiakkaille yli 150 maassa. Yritys on aktiivinen myös Suomessa ja kasvattanut myyntiään Suomessa tasaisesti.

Millä mielellä lähdette messuille?
– Olemme huomanneet ihmisten tarpeet kasvokkain kohtaamisiin kahden vuoden covid-tauon jälkeen, kun osallistuimme viime syksynä Sign & Print Oslossa ja nyt huhtikuussa Tukholmassa. Oli todella mahtavaa nähdä kävijöiden innostus vierailla tapahtumassa! Ja olen vakuuttunut siitä, että Helsingin tapahtuma tulee olemaan myös erittäin kiireinen ja aktiivinen, kertoo Suomen maajohtaja Celine Colin.

Celine Colin on Unitedprintin Suomen maajohtaja. Colin esiintyy myös seminaarilavalla keskiviikkona 18.5. klo 11.

Mitä osastolla nähdään?
– Olemme iloisia voidessamme esitellä vierailijoille uuden print24-verkkosivustomme, johon olemme kehittäneet uusia tuotteita ja ominaisuuksia, Asiakkaiden on nyt erittäin helppoa ja nopeaa tilata verkosta ja valita laajasta tuotevalikoimastamme heidän tarpeisiinsa vastaava promootiomateriaali, Colin kertoo ja jatkaa:
– Näemme yrityksemme myös painokumppanina. Olemme äskettäin kehittäneet Easyprintin uusille verkkosivuille mahdollisuuden nauttia kumppaniohjelmasta. Tarjoamme asiakkaalle veloituksetta myös oman verkkokaupan perustamisen.

Lue lisää yrityksen näytteilleasettajasivulta.

Seminaariohjelma

Messuilla kuullaan kahden päivän ajan mielenkiintoisia puheenvuoroja SIPP City Stage -lavalla.

Autoteippauskilpailu

Sign, Print & Promotion -messuilla näet kuinka teipataan ajoneuvoja. Messuilla palkitaan myös Suomen paras teippari!