Ed-Mark

ED-Mark tarjoaa painotuotteiden sekä laitteiden ympärillä laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Pienten sublimaatiotulostimien ja värien osalta ED-Mark kuuluu Suomessa uranuurtajiin (vuodesta 2004). Tänä päivänä ED-Markilla on Suomen suurin ja kattavin valikoima kuvatuotteissa.

Forever on kehittänyt siirtopapereita vuodesta 1989. Tänä päivänä Forever on yksi harvoista oikeista siirtopaperivalmistajista. Oma tuotekehitys, laboratorio ja valmistus takaa parhaan mahdollisen laadunvalvonnan sekä suurtuotantoedun.

OKI valkotulostimet on kehitetty erityisesti siirtokuvamateriaalien tulostamiseen. Nämä mahdollistavat pienten tuotantoerien ja personoitujen tuotteiden tuottamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

SAWGRASS on yli 30-vuotta maailman johtava sublimaatiovärien valmistaja ja kehittäjä. Sawgrass tulostimilla ja väreillä saat luotettavan ja huippulaadukkaan tuotannon.

Tämän pitkäaikaisen yhteistyön hedelmiä ja kokemuksia haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. –Tuotteiden tekeminen pitää sujua ja olla ”hauskaa”.

Osastollamme esitellään uusimmat ja kiinnostavimmat siirtomateriaalit ja tuotteet tuotepainatukseen, valkotulostusta, metallifoliointia, puu- ja tekstiilipainatusta.

Tule katsomaan kuinka yksityiskohtaista ja tarkkaa jälkeä on mahdollista tehdä ilman perkuutyötä OKI-tulostimella ja Foreverilla.  

OKI Pro8432wt CMY-W valkotulostin on nyt myös CMYK /-W.

FOREVER-siirtopaperitehtaalta myyntipäällikkö Martin Bajek on paikan päällä.

–Tule ja inspiroidu!

Osasto

6r71, OKI Square

Tuotemerkit

OKI, FOREVER, SAWGRASS, Insta-, Schulze- ja Calortrans prässit, Chroma Luxe, Duraluxe, Duraglaze, Orca-Coating, Uni-Sub, Vapor

Tuotealueet

Valkotulostimet, lasertulostimet
Sublimaatiotulostimet ja värit
Forever siirtomateriaalit
Prässit
Painettavat blankkotuotteet

Linkit

Yhteyshenkilöt

Magnus Borgström
[email protected]
puh. +358 400 408 271

Petri Rekola
[email protected]
puh +358 9 682 1401