Pohjakartta ja hinnat

Sign, Print & Promotion on yrityksellesi ainutlaatuinen tilaisuus esitellä tuotteitasi ja palveluitasi laajalle kävijäkunnalle. Messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.
Lataa messujen pohjakartta PDF-muodossa klikkaamalla karttaa. Kartassa näkyvät hinnat sisältävät rekisteröintimaksun ja osaston lattia-alan. Hinta ei sisällä lisäpalveluita, kuten sähköä, osaston rakennusta, kalusteita tai mattoa. Jos mieleistä paikkaa tai kokoa ei löydy kartasta, ota yhteyttä.
Messukeskuksessa tapahtuu. Samanaikaisesti Sign, Print & Promotion -messujen kanssa viereisissä halleissa järjestetään sekä pakkausteollisuuden Pactec-messut että myös ravintola-alan isot Gastro-messut. Päättäjiä on paljon liikkeellä.

Hinnasto

Messuosaston perushinta muodostuu rekisteröintimaksusta ja osaston koosta.

  • 4-24 m2 130 € / m2
  • 25 - 49 m2 125 € / m2
  • 50 - 74 m2 120 € / m2
  • 75 - 99 m2 115 € / m2
  • 100 - 149 m2 110 € / m2
  • 150 -199 m2 105 € / m2

Osastosi neliöhinnan lisäksi peritään rekisteröintimaksu 600 € + alv. Maksu sisältää Messukeskuksen ympäristöpalvelumaksun, langattoman wifin, näkyvyyden messujen markkinointimateriaaleissa sekä toimituksellisen näkyvyyden Print&Media-lehdessä ja verkkosivuilla.

Osaston maksu- ja peruutusehdot voit lukea sivulta Käytännön tietoa. Sivulla myös muuta tärkeää tietoa näytteilleasettajalle.

Tarvitsetko valmiin messuosaston?

Voit suunnitella ja rakennuttaa osastosi itse tai hankkia valmisratkaisun. Messukeskuksella on valikoimissa kaksi erilaista valmisosastoratkaisua: Nordic ja Smart.

Smart osastot alkaen 797 €

Kustannusehokas ja tyylikäs valmisratkaisu joka tuo esiin brändi-ilmeen parhaat puolet.

Nordic osastot alkaen 2 435 €

Pohjoismaisen näyttävä osasto vastuullisilla materiaaleilla.
Huom! Valmisosaston hintaan ei sisälly osaston lattiapinta-ala.