Tietoa messuista

Sign, Print & Promotion on Suomen merkittävin graafisen, visuaalisen viestinnän, pakkaus- ja promotuotealan ammattilaistapahtuma. Se on kohtaamispaikka kaikille, jotka työskentelevät graafisen viestinnän parissa aina suunnittelijasta ja markkinointihenkilöstä, toteuttajaan ja loppukäyttäjään saakka.

Vierailu Sign, Print & Promotion -messuilla on uniikki mahdollisuus nähdä alan uutuudet ja trendit sekä verkostoitua ammattilaisten kanssa. Kaksipäiväisillä messuilla tapaat kymmenittäin näytteilleasettajia, kuulet ajankohtaisia seminaaripuheenvuoroja, näet printin uusia tuotantomahdollisuuksia ja materiaaleja sekä inspiroidut.

Aika ja paikka

Aukioloajat: 18.–19.5.2022 klo 9–17
After Work -tilaisuus: 18.5. klo 16.30–18.30 messuhallissa
Tapahtumapaikka: Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, 00520 Helsinki)
Messu-uutisointi: Sign, Print & Promotionin uutiskirje,Facebook ja Instagram.

Seminaarit

Messut tarjoavat mielenkiintoista seminaariohjelmaa luovista ja business-aiheista. Ohjelma löytyy täällä.

Muu ohjelma

Autoteippauskilpailu – World Wrap Masters Finland 2022
Kuka on suomen paras teippari vuosimallia 2022? Se selviää mielenkiintoisessa autoteippaukilpailussa, jossa alkuerät kisataan Hexis The Battle -kisassa. Finaali pidetään iltapäivällä 19.5., jolloin parhaat teipparit kisailevat World Wrap Masters Finland 2022-tittelin voitosta. Lisätietoa ja osallistumisohjeet löydät täällä.

Painotuotenäyttely Print Parkissa
Tervetuloa ihastelemaan upeita, kekseliäitä ja hämmästyttäviä painotuotteita messujen Print Park -alueelle. Tanskalainen suunnittelija ja opettaja Janne Høgshøj rakastaa paperia yli kaiken ja tuo näytille luovia painotuotteita ja papereita. Lue lisää täältä.


After Work 18.5. klo 16.30
Sign, Print & Promotion pitää yhdessä PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messujen kanssa yhteisen After Work -tilaisuuden ensimmäisenä messupäivänä 18.5. klo 16.30 alkaen ja päättyen klo 18.30. Messuhallissa pidettävä After Work tarjoaa rennompaa messutunnelmaa musiikin ja tarjottavien parissa.

Vahva synergia muiden messujen kanssa

Messukeskuksessa on vahva synergia, sillä samaan aikaan Sign, Print & Promotion -messujen kanssa järjestetään myös pakkausalan ammattilaisille suunnatut PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut. Lisäksi Messukeskus kuhisee ravintola-ja hotellialan päättäjiä kun käynnissä on isot Gastro-messut. Kaikki messut järjestetään halleissa 6-7 ja messujen välillä pääsee kulkemaan vapaasti – ainoastaan Gastro-messuille tarvitaan erillinen rekisteröityminen. Rekisteröitymisestä lisää alla.

Rekisteröityminen

Sign, Print & Promotion on ilmainen ammattimessutapahtuma, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröidy messuille täältä. Samalla rekisteröitymisellä pääset Sign, Print & Promotion -messujen lisäksi PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messuille. Mikäli haluat osallistua viereisen hallin Gastro-messuille, rekisteröidy niihin täältä.

Saapuminen messuille

Helsingin Pasilassa sijaitsevaan Messukeskukseen pääset kätevästi niin autolla, junalla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Jos tulet paikalle autolla, löydät pysäköintiohjeet täältä. Lentokentältä on suora junayhteys Pasilaan (junat P ja I).

Ohjeet turvalliseen messuosallistumiseen

Messukeskus tekee esimerkillistä työtä koronaturvallisuuden hyväksi. Messukeskuksen turvallisuustoimenpiteet voit lukea täältä. Tulethan paikan päälle terveenä ja oireettomana.

Ruokailu

Messukeskuksesta löytyy useita ravintoloita (sekä buffet että alacarte), joissa pääset nauttimaan maittavaa lounasta.

Seuraa messu-uutisointia

Uutisoimme messuista, näytteilleasettajista ja seminaareista Sign, Print & Promotionin uutiskirjeessä sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Järjestäjät

Print&Media Publishing Oy järjestää Sign, Print & Promotion -messut 18.–19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tarvitsetko messuosaston?

Haluatko lisätietoja messuista?

Sign, Print & Promotion -messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.