Tietoa messuista

Sign, Print & Promotion on Suomen merkittävin visuaalisen, graafisen ja pakkausalan ammattilaistapahtuma. Se on kohtaamispaikka kaikille, jotka työskentelevät graafisen viestinnän parissa aina suunnittelijasta ja markkinointihenkilöstä, toteuttajaan ja loppukäyttäjään saakka. Vierailu Sign, Print & Promotion -messuilla on uniikki mahdollisuus nähdä alan uutuudet ja trendit sekä verkostoitua ammattilaisten kanssa. Kaksipäiväisillä messuilla tapaat kymmenittäin näytteilleasettajia, kuulet ajankohtaisia seminaaripuheenvuoroja, näet printin uusia tuotantomahdollisuuksia ja materiaaleja ja inspiroidut.

Aika ja paikka

16.–17.3.2022 klo 9–17, Helsingin Messukeskus.

Seminaarit

Messut tarjoavat mielenkiintoista seminaariohjelmaa kahdella eri seminaarilavalla: Sipp City Creative -lavalla ja Sipp & Pactec -lavalla. Ohjelman tulet näkemään täällä.

Muu ohjelma

Messujen monipuolinen ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Ohjelman tulet näkemään täällä.

Liput

Sign, Print & Promotion on ilmainen ammattimessutapahtuma, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen avataan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen messuille

Helsingin Pasilassa sijaitsevaan Messukeskukseen pääset kätevästi niin autolla, junalla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Jos tulet paikalle autolla, löydät pysäköintiohjeet täältä. Lentokentältä on suora junayhteys Pasilaan (junat P ja I).

Samaan aikaan Messukeskuksessa

Messukeskuksessa on vahva synergia, sillä samaan aikaan Sign, Print & Promotion -messujen kanssa järjestetään myös pakkausalan ammattilaisille suunnatut PacTec-, FoodTec ja PlastExpo-messut. Lisäksi Messukeskus kuhisee ravintola-alan päättäjiä, kun hallissa 7 on käynnissä isot Gastro-messut. 

Ruokailu

Messukeskuksesta löytyy useita ravintoloita (sekä buffet että alacarte), joissa pääset nauttimaan maittavaa lounasta.

Seuraa messu-uutisointia

Uutisoimme messuista, näytteilleasettajista ja seminaareista Sign, Print & Promotionin uutiskirjeessä sekä Facebookissa.

Järjestäjät

Print&Media Publishing Oy järjestää Sign, Print & Promotion -messut 16.–17.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tarvitsetko messuosaston?

Haluatko lisätietoja messuista?

Sign, Print & Promotion -messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.