Tietoa messuista

Sign, Print & Promotion on Suomen merkittävin graafisen, visuaalisen viestinnän, pakkaus- ja promotuotealan ammattilaistapahtuma. Se on kohtaamispaikka kaikille, jotka työskentelevät graafisen viestinnän parissa aina suunnittelijasta ja markkinointihenkilöstä, toteuttajaan ja loppukäyttäjään saakka.

Vierailu Sign, Print & Promotion -messuilla on uniikki mahdollisuus nähdä alan uutuudet ja trendit sekä verkostoitua ammattilaisten kanssa. Kaksipäiväisillä messuilla tapaat kymmenittäin näytteilleasettajia, kuulet ajankohtaisia seminaaripuheenvuoroja, näet printin uusia tuotantomahdollisuuksia ja materiaaleja sekä inspiroidut.

Aika ja paikka

Aukioloajat: 13.–14.3.2024 klo 9–17
Tapahtumapaikka: Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, 00520 Helsinki)
Messu-uutisointi: Sign, Print & Promotionin uutiskirje,Facebook ja Instagram.

Seminaarit

Messut tarjoavat mielenkiintoista seminaariohjelmaa luovista ja business-aiheista. Seminaariohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Vahva synergia muiden messujen kanssa

Messukeskuksessa on vahva synergia, sillä samaan aikaan Sign, Print & Promotion -messujen kanssa järjestetään myös pakkausalan ammattilaisille suunnatut PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut. Lisäksi Messukeskus kuhisee ravintola-ja hotellialan päättäjiä, kun käynnissä on samaan aikaan myös isot Gastro-messut.

Rekisteröityminen

Sign, Print & Promotion on ilmainen ammattimessutapahtuma, mutta vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen avataan lähempänä tapahtumaa. Samalla rekisteröitymisellä pääset Sign, Print & Promotion -messujen lisäksi PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messuille. Gastro-messuille rekisteröidytään erikseen.

Saapuminen messuille

Helsingin Pasilassa sijaitsevaan Messukeskukseen pääset kätevästi niin autolla, junalla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Jos tulet paikalle autolla, löydät pysäköintiohjeet täältä. Lentokentältä on suora junayhteys Pasilaan (junat P ja I).

Ohjeet turvalliseen messuosallistumiseen

Messukeskuksen turvallisuustoimenpiteet voit lukea täältä. Tulethan paikan päälle terveenä ja oireettomana.

Ruokailu

Messukeskuksesta löytyy useita ravintoloita (sekä buffet että alacarte), joissa pääset nauttimaan maittavaa lounasta. Messukeskuksen koko ravintolamaailma on uudistunut 2023.

Seuraa messu-uutisointia

Uutisoimme messuista, näytteilleasettajista ja seminaareista Sign, Print & Promotionin uutiskirjeessä sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Järjestäjät

Print&Media Publishing Oy järjestää Sign, Print & Promotion -messut 13.–14.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Tarvitsetko messuosaston?

Haluatko lisätietoja messuista?

Sign, Print & Promotion -messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.