Tietosuojalauseke Sign, Print & Promotion (Print&Media Publishing Oy)

1) Rekisterinpitäjä

Print&Media Publishing Oy (Y-tunnus: 2553881-9)
Linnoitustie 6, 02600 Espoo
Puh. 040 738 9281
[email protected]

2) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jarkko Hakola, puh. 040 738 9281, [email protected]
Linnoitustie 6, 02600 Espoo

3) Rekistereiden nimet

Print&Media Publishing Oy:n messumyynti- näytteilleasettaja- ja uutiskirjerekisteri, sekä messujen rekisteröitymisrekisteri

4) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Messujen uutiskirjeen lähetykseen ja markkinointiin: Uutiskirjeen jakelu sähköisesti, asiakasviestintä (tiedottaminen messuista), markkinointitoimenpiteet
  • Myynnin tueksi: Messumyynti, markkinointitoimenpiteet
  • Näytteilleasettajien tiedottamista varten: Messukohtainen näytteilleasettajien tiedottaminen ja asiakaspalvelu
  • Verkkosivujen lomakkeet: Verkkosivuilla tehtävä uutiskirjeen tilaus.
  • Näytteilleasettajien laskutukseen

Henkilötietoja käytetään myös muihin tarvittaviin ja perusteltaviin toimenpiteisiin tai välitetään yhteistyökumppaneille, jotka ovat osa Print&Media Publishing Oy:n liiketoimintaa ja käsittelevät henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun (esim. messuille rekisteröityminen).

5) Rekisterien tietosisältö

  • Uutiskirjerekisteri: Sähköpostiosoite, mahdollisesti nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero, titteli, markkinointikieltotiedot, mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.
  • Messumyyntirekisteri: Yrityksen nimi, henkilön nimi, yrityksen tyyppi, titteli, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, osoitetiedot, maatunnus, asiakkaan profiilitiedot
  • Näytteilleasettajarekisteri: Yrityksen nimi, henkilön nimi, yrityksen tyyppi, titteli, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, osoitetiedot, maatunnus, asiakkaan profiilitiedot
  • Verkkosivulomakkeiden kautta kerätyt tiedot: sähköposti
  • Messujen rekisteröitymisrekisteri: Yrityksen nimi, henkilön nimi, yrityksen tyyppi, titteli, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, osoitetiedot, maatunnus

6) Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot saadaan rekisteröidyltä henkilöltä itseltään messuosaston varauksen yhteydessä, messuille rekisteröitymisen yhteydessä, tai julkisista tai yksityisistä alaan kohdistuvista rekistereistä.

7) Evästeiden käyttö

Käytämme sivustolla Google Analytics -seurantaohjelmaa, joka hyödyntää evästeitä. Evästeiden käytöllä seuraamme muun muassa sivustomme kävijämääriä ja käyttäjien toimintaa sivustollamme.

Lisätietoja Google Analytics -seurantaohjelmasta ja evästeistä.

8) Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisteritietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja voidaan luovuttaa Suomen viranomaisille lakiin perustuvasta pyynnöstä.

9) Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

10) Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja niihin on pääsy vain niillä henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät asiakastietojen käsittelyä. Tiedot sijaitsevat tietokannoissa, jotka on suojattu tarpeellisin toimin, mm. salasanoilla. Varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

11) Tarkastusoikeus

Rekisteröity henkilö voi halutessaan pyytää itsestään tallennetut tiedot sähköpostitse rekisterinpitäjältä [email protected]

12) Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Mikäli rekisteröity henkilö haluaa muuttaa, poistaa tai ilmoittaa virheellisestä tiedosta rekisterissä, on hänen otettava yhteyttä sähköpostitse rekisterinpitäjään [email protected]

13) Henkilötietojen säilyttäminen

Uutiskirjeen peruuttaneiden henkilötietoja säilytetään 4 vuotta tilauksen peruuttamisen jälkeen, jonka jälkeen ne hävitetään rekisteristä.

14) Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröity henkilö voi halutessaan pyytää henkilötietoja tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse rekisterinpitäjään [email protected]
Voit perua uutiskirjeen tai muun sähköpostitse saamasi viestinnän käyttämällä viestissä olevaa peruutuslinkkiä.

Järjestäjät

Print&Media Publishing Oy järjestää Sign, Print & Promotion -messut 18.–19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tarvitsetko messuosaston?

Haluatko lisätietoja messuista?

Sign, Print & Promotion -messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.