Ohjelma

Seminaariohjelma

Sign, Print & Promotion- messuilla kuullaan mielenkiintoisia seminaaripuheenvuoroja luovista aiheista business-aiheisiin. Seminaarin ohjelman löydät täältä.

World Wrap Masters Finland 2022
– Kuka on Suomen paras teippari 2022?

Sign, Print & Promotion -messuilla nähdään mielenkiintoinen autoteippauskilpailu: World Wrap Masters Finland. Alkuerät kisataan kumpanakin messupäivänä Hexis The Battle -kisassa, jota sponsoroi ranskalainen laadukkaiden teippimateriaalien valmistaja Hexis. Parhaat teipparit etenevät iltapäivän semifinaaleihin. Finaali pidetään iltapäivällä 19.5., jolloin parhaat teipparit kisailevat World Wrap Masters Finland 2022 -tittelin voitosta.

Alkuerissä kisailijat kisaavat neljällä The Battle-telineellä. Semifinaalissa ja finaalissa teipataan messuille tuotuja autoja. Suorituksia arvioi kaksi tuomaria. Molempien päivien semifinalisteille on kunnian ja maineen lisäksi jaossa erinomaisia materiaalipalkintoja. World Wrap Masters Finland -kilpailun voittaja pääsee kisailemaan kansainväliseen Fespa World Wrap Masters -finaaliin keväällä 2023. Voittajalle luovutetaan stipendi matkakustannuksia varten.

Kilpailu pidetään Signcom-yrityksen osaston viereisellä kilpailualueella ja teippaustaitureita nähdään kumpanakin messupäivänä 18.–19.5.

Tule näyttämään taitosi ja osallistu! Ilmoittaudu kilpailuun —> täältä


Edellisen Fespa World Wrap Masters Finland -kilpailun voittajan, Sara Katilan, haastattelun voit lukea täältä. Sara toimii myös World Wrap Masters Finland 2022 -kisan tuomarina.


Kuvassa Hexis The Battle -teippauskilpailu käynnissä vuoden 2018 Sign, Print & Pack -messuilla Helsingissä.


Sign, Print & Promotion -messuilla kisaillaan jännittävä teippauskilpailu, jossa neljä parasta pääsevät semifinaaliin kilpailemaan Fespa World Wrap Masters Finland -autoteippauskilpailun voitosta. 

Painotuotenäyttely

Tervetuloa ihastelemaan upeita, kekseliäitä ja hämmästyttäviä painotuotteita messujen Print Park -alueelle. Tanskalainen graafinen suunnittelija ja alan opettaja Janne Høgshøj rakastaa paperia yli kaiken ja tuo näytille painotuotteita ja muun muassa luovia papereita, sekä erilaisia paperilaatuja paperin suunnittelijoilta: taidepainopapereita, ekologisia papereita, monivärisiä papereita sekä kohokuvioituja papereita. Hänen mukaansa Printti on kokemuksena ainutlaatuinen eikä sitä voi verrata mihinkään muuhun. Se on jotain, jota voi tunnustella. Lisäksi se välittää viestin – visuaalisen ja tekstuaalisen sanoman.

Paperikuningatar Janne Høgshøjn haastattelu Odensen Sign, Print & Pack -messuilla 2019.

Danish Connectionin johtaja Janne Høgshøj  on tanskalainen graafinen suunnittelija, puhuja ja paperilähettiläs. Hän uskoo siihen, että painetulla sanomalla on merkitystä.

After Work ja illallinen Plattassa 18.5.

Sign, Print & Promotion pitää yhdessä Pactec, Foodtec, PlastExpo Nordic-messujen kanssa yhteisen After Work -tilaisuuden ensimmäisenä messupäivänä 18.5. klo 16.30 alkaen ja päättyen klo 18.30. Messuhallissa pidettävä After Work tarjoaa rennompaa messutunnelmaa musiikin parissa. Paikan päällä musisoi trubaduuri Mark Tuomela, joka esittää kotimaisia ja ulkomaisia helmiä! After Workin ajan auki on Docus Corner -drinkkibaari Docuksen osaston vieressä. Tervetuloa!

18.5. päivä ei pääty After Workiin, vaan sen jälkeen kävijöillä ja näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua illalliseen klo 18.30 alkaen Ravintola Plattassa (Messukeskuksen Holiday Inn -hotellin alakerran ravintola). Alla menu. Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon!

Buffet-menu
– Coleslaw itämaisittain L, M, G
– Nuudeli-kasvissalaattia L, M, G
– Katkarapu-wakamesalaattia L, M, G
– Korealainen lihakäristys ”Bulgogi” L, M, G
– Sticky Coconut Rice L, M, Veg
– Tofua maapähkinäkastikkeessa L, MG Veg
– Pientä makeaa: suklaakakkua, macarons
36,50 €/hlö 

Pöytävaraukset sähköpostilla: [email protected] tai puh: 040 450 3252.

Sign, Print & Promotion pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.


Järjestäjät

Print&Media Publishing Oy järjestää Sign, Print & Promotion -messut 18.–19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tarvitsetko messuosaston?

Haluatko lisätietoja messuista?

Sign, Print & Promotion -messujen kävijäkohderyhmä kattaa koko visuaalisen-, graafisen- ja pakkausviestinnän arvoketjun lähtien valmistajista ja tuotantotaloista aina suunnittelijoihin ja loppuasiakkaisiin eli brändeihin saakka.