File Gallery

Verkkokauppa suoraan erpistä

File Gallery on painoalalla tunnettu toiminnanohjausohjelmisto. Yritys on toiminut jo vuodesta 1997 lähtien ja ohjelmistoa on kehitetty jatkuvasti. Se on laajentunut kattamaan eri painotekniikat. Ohjelmiston avulla voi hoitaa kaiken tarjouslaskennasta laskutukseen saakka.

File Gallery esittelee messuilla ensi kertaa painotuotteiden Web Gallery -verkkokaupan. Se toimii suoraan ohjelmiston ERP-järjestelmästä, johon tuotteet on perustettu, ja jossa niiden hinnoittelu tapahtuu. Verkkokauppaan voi määritellä halutut valmistuotteet, asiakaskohtaiset tuotteet ja kaikille asiakkaille avoimet tuotteet.

– Asiakkaat ovat kysyneet tätä ja siksi teimme ohjelmiston, jolla verkkokaupan saa rakennettua ilman suurta vaivaa. Se on etu meidän nykyisille asiakkaillemme, jotka voivat saada täysin integroidun ratkaisun käyttöön nopeasti, sanoo File Galleryn toimitusjohtaja Tom Keltto.

Gallery ERP-valikko.

Kelton mukaan tämän verkkokaupan valtteja ovat integraatio ja joustavuus. Asiakkaalle voidaan tarjota selkeitä matriisinäkymiä, joissa tuotteen eri vaihtoehdot näkyvät kerralla ilman edestakaisin klikkausta.

Ohjelmistoa on kehitetty muiltakin osin, ja uutta ovat myös dashboard-raportit laskentaan sekä seurantaan.

File Gallery on Kelton mukaan täysin skaalautuva ohjelmisto, joka sopii sekä pienille että suureille yrityksille. Skaalautuvuuden vuoksi ohjelma on edullinen pienellekin yritykselle. Ohjelmisto on myös helppokäyttöinen. Sitä käyttävät I-Print, PunaMusta PixMill ja Granon pakkauksia tekevä Keili-yksikkö.

– Olemme messuille etenkin siksi, että asiakkaat voivat tulla tapaamaan meitä ja tutustumaan ohjelmiston uusiin ominaisuuksiin. Viimeksi olimme näillä messuilla keväällä 2020. Olen iloinen siitä, että jälleen on tilaisuus nähdä asiakkaita, Keltto sanoo.

Reino Lantto

WebGallery login sivu.
Tarjous-dashboard.

Osasto

6m80, Experiment Street

Tuotemerkit

Gallery
Gallery ERP
WebGallery

Tuotealueet

Ohjelmistot
Toiminnanohjaus
ERP (Enterprise Resource Planning)
MIS (Management Information System)
Affärssystem

Linkit

Yhteyshenkilöt

CEO
Tom Keltto
+358 40 539 9955
[email protected]