Grafitrio

Grafitrio Oy on täysin suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia ja kokemus alalta. Olemme vuosikymmenten ajan auttaneet asiakkaitamme buustaamaan tuotantoaan huippukuntoon sekä tuoneet ideoita ja ratkaisuja alalle, joilla viimeistellyille tuotteille saadaan lisäarvoa! 

Miksi Grafitrio?
Vuosikymmenten ajan olemme toimineet motolla: Emme myy mitä asiakas kysyy, vaan mitä he oikeasti tarvitsevat. Siksi läheiset suhteet asiakkaisiimme ovat tärkeitä, jotta voimme kartoittaa ja tarjota heille juuri oikeat ratkaisut seuraavan askeleen ottamisessa kohti tulevaisuuden painoa.

One stop shop
Suuri valikoima laitteita pienimmistä ”Entrylevel”-laitteista aina suurimpiin ”Production”-tason laitteisiin ja kaikki siltä väliltä samasta paikasta! Portfoliomme on monipuolinen ja asiakkaamme ovatkin kutsuneet meitä alan supermarketiksi, sillä laitteiden lisäksi meillä on todella laaja tarvikevalikoima. Tarvitsit sitten uutta tai käytettyä laitetta, tarvikkeita, konsultointia taikka haluat myydä vanhat laitteesi pois, riittää vain yksi puhelinnumero kaikkeen. Kätevää eikö totta? 

PSST! Messuilla nähtävillä uutuuksia myös pakkaus- / kartonkipuolen viimeistelyyn!

Grafitrion toimitusjohtaja Rasmus Wahlstedt esittelemässä uutta digitaalista stanssikonetta Uchidalta Sign & Print Scandinavia -messuilla Tukholmassa 2022.

Osasto

6s71 ja 6s70, Upper Street

Tuotemerkit

Morgana, Uchida, B.Matic, Renz, Vivid, Eba, Jwei, Valiani

Tuotealueet

Graafisen alan viimeistelylaitteet (jälkikäsittely), tarvikkeet sekä ilmankostutusjärjestelmät

Linkit

Yhteyshenkilöt

Myynti

Rasmus Wahlstedt
[email protected]
0405668914

Kurre Wahlstedt
[email protected]
0400411894