Konica Minolta

Erityisesti nyt on tärkeämpää kuin koskaan olla rakentamassa asiakkaidemme kanssa vahvaa kumppanuutta ja ajamassa tulevaa liiketoimintaa yhdessä. Messut tulevat tarjoamaan mahdollisuuksia saada uusia ideoita omaan painotuotantoon ja liiketoiminnan laajentamiseen. Konica Minolta esittelee Sign, Print & Promotion 2022 -messuilla Pohjoismaissa valtavan menestyksen saaneen uuden pakkauspainoratkaisumme – vahvoja arkkipainoratkaisumme unohtamatta. Tervetuloa verkostoitumaan ja katsomaan tuoteportfoliomme viimeisimmät uutuudet!

Osastollamme voit tutustua kuumaan uutuuteen: PKG-675i -pakkauspainokoneeseen, joka on suunniteltu erityisesti aaltopahvin valmistajille, konverttereille, painoille ja tuotemerkin omistajille, jotka etsivät lyhyiden pakkauspainosarjojen digitaalista tulostusratkaisua. Tule katsomaan kuinka digitaalinen tekniikka ja työnkulku mahdollistavat pakkauksen tulostamisen sekunneissa. PKG-675i:n avulla otat askeleen suoraan pakkausteollisuuteen. Tämä laite itsessään on jo vierailun arvoinen!

PKG-675i – on-demand pakkaustuotantoon. Tässä pieni maistiainen mitä messuosastollamme on luvassa! Katso lisää videoita tuotteistamme oikean reunan linkit-valikon kautta.

Esittelemme myös Konica Minoltan AccurioPress-arkkipainoratkaisujemme tärkeimpiä vahvuuksia ja ominaisuuksia – nämä ovat rutiininomaisen teknologiakuormituksen poistaminen, ajansäästö ja manuaalisten toimenpiteiden minimoiminen, mikä taas vähentää virheitä ja hukkaa sekä alentaa tuotantokustannuksia.

Totea itse, kuinka Konica Minoltan IQ-501 Intelligent Quality Care -laadunhallintajärjestelmä tarjoaa älykkäät, tehokkaat, automatisoidut ja ennen kaikkea reaaliaikaiset säätötoiminnot laadunhallintaan, rekisteröintiin ja 100 % tarkkaan värinhallintaan – kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu vähentämään käyttöön kuluvaa aikaa, pienentämään tulostushävikkiä ja lisäämään tuottavuutta.

Olemme tunnettuja myös laajasta valikoimastamme digitaaliseen inline-viimeistelyyn – näistä erityisesti erottuu Konica Minoltan TU-510, maailman ensimmäinen inline- leikkausviimeistelijä, joka esiteltiin menestyksekkäästi jo kaksi vuotta sitten, ja jonka saa nyt kaikkiin arkkipainokoneisiimme. TU-510 on leikkaava ja nuuttaava viimeistelijä, joka mahdollistaa täysin viimeistellyt painotuotteet; julisteet, mainoslehtiset ja käynti- sekä postikortit.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi osastollemme!

Osasto

6p80, SIPP Boulevard

Tuotemerkit

AccurioPress
AccurioPrint
AccurioLabel
AccurioJet
Motioncutter
MGI JetVarnish

Tuotealueet

Arkkipainokoneet, etikettipainokoneet, pakkauspainokoneet, digitaaliset viimeistelijät ja graafisen tuotannon sovellukset.

Linkit

Yhteyshenkilöt

Marja Valkjärvi 
[email protected]
puh. 045 7732 4848

Matias Knuuttila
[email protected] 
puh. 040 456 6506

Jussi Härkönen
[email protected]
puh. 050 598 2357