Office Innovations Finland (OIF)

Office Innovations Finland Oy (OIF) on Xeroxin Advanced Production Partner ja OIF esittelee messuilla Xeroxin arkkisyöttöisiä digipainokoneita ja työnkulkuohjelmistoja. Esillä on ensi kertaa Suomessa Xerox Iridesse -digipainokone, joka on varustettu kuudella väriyksiköllä. Xerox Iridesse painokoneella pystyy siis painamaan yhdellä ajolla jopa 6 eri väriä painoarkille. Iridesse painokoneessa voi käyttää tehosteina kultaa, hopeaa, valkoista, kirkasta ja fluoresoiva pinkkiä. Xerox on vahvasti panostanut tähän CMYK+ lisäväriteknologiaan ja saatavana on jopa 5 eri kokoluokan painokonetta, jolla pystyy painamaan tehokkaasti ja kannattavasti muitakin kuin CMYK-värejä.

Xerox on lanseerannut tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia Iridesse ja Versant-painokoneisiin. Uusi suuren kapasiteetin imualisteinen syöttöyksikkö on esittelyssä messuilla Iridesse painokoneessa. Se mahdollistaa erityisesti pitkien arkkien tehokkaamman käytön painamisessa. Myös Freeflow Core työnkulkuohjelmiston uusi versio ja erikoistehosteet lisäävät tuottavuutta.

Xerox Iridesse Production Press

Xeroxin uusi High Capacity XLS Vacuum Feeder mahdollistaa pitkien XLS-arkkien ajamisen normaalilla tuotantonopeudella luotettavasti. Kahden arkin syöttäminen vahingossa yhdellä kertaa on lähes mahdotonta uudella tekniikalla. Pitkiä arkkeja tarvitaan usein bannereissa, kaupan mainonnassa ja kirjojen kansissa. Uusi imualistesyöttöyksikkö on saatavilla Iridesse ja Versant 4100 -painokoneisiin. Se on tulossa myös Versant 280 -painokoneeseen.

Xerox lanseerasi FreeFlow Core 6.0 -version työnkulkuohjelmastaan, jota OIF esittelee messuosastolla. Freeflow Core mahdollistaa erityistehosteiden käyttöä entistä tehokkaammin painamisessa. Lisäksi se automatisoi prepress-toiminnot ja tuottaa säästöä ja tehokkuutta painotuotantoon. Freeflow Core on myös merkkiriippumaton.

Käyttäjien kokemuksia Xerox Iridesse 6-väripainokoneesta.

Osasto

6p78, SIPP Boulevard

Tuotemerkit

Xerox

Tuotealueet

Arkkisyöttöiset Digitaaliset painokoneet ja työnkulkuohjelmistot sekä tilausjärjestelmät

Linkit

Yhteyshenkilöt

Markus Välikangas
[email protected]
puh. 044 3558 091

Tommi Andersson
[email protected]
puh. 050 5672 810