Sesoma Oy

Olemme markkinoinnin tuotantotoimialan innovatiivinen osaaja ja tuomme todistettuja hyötyjä asiakkaidemme liiketoimintaan. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme niiden mukaisesti. Katsomme asioissa aina isoa kuvaa, kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kannamme vastuuta asiakkaamme onnistumisesta.

Sesoma Oy on palvellut visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Visuaalinen viestintä on kehittynyt vuosien varrella huomattavasti, mutta aina sen pyrkimyksenä on ollut katsojan tavoittaminen mitä erilaisimmissa paikoissa. Teiden varsilla, myymälöissä, talojen julkisivuissa, liikelahjoissa, messuilla, ikkunasomisteissa, talojen katolla; Sesoman tuotteet ovat olleet aina vahvasti mukana.

Sesoma Oy on osa kansainvälistä Mutoh North Europe –konsernia, jolla on toimintaa kaikkiaan neljässä eri maassa; Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 70 ihmistä ja liikevaihtomme on reilut 18 miljoonaa euroa.

Sesoma Oy edustaa muun muassa Mutoh-suurkuvatulostimia.

Osasto

Cmyk-Élysees X

Tuotemerkit

EFI, Mutoh, Summa, Kornit, M&R, Canon Colorado, Expolinc, Llumar, Aristo, Fotoba, Caldera, Siser, Poli-Tape jne.

Tuotealueet

Suurkuvatulostimet, tulostusmateriaalit, telineet, ohjelmistot

Linkit

Yhteyshenkilöt

Sesoma Oy
Mittalinja 5
01260 Vantaa

myyntipalvelu 020 745 9620
sesoma(a)sesoma.fi